1985
2023
C C O COMPUTERCLUB OOSTERHOUT
Binnen de Computerclub Oosterhout is een enthousiaste groep video-filmers die van hun vakantie-, reis-, familie- en feest- opnames graag een zo professioneel mogelijk lijkende presentatie willen maken.
Deze groep komt elke eerste maandag van de maand bij elkaar, voor de exacte data kunt u terecht op de kalender van deze site. Ze maken gebruik van de meest actuele montage-software om van hun films een zo mooi mogelijk product te maken, waar zijzelf en de kijkers met veel genoegen naar kijken.
Er is geen sprake van een cursus, maar het leren van elkaar is de manier waarop deze groep werkt. Er zijn wel een paar leden van de groep die maandelijks een item voorbereiden, wat dan op de maandagavond wordt getoond en besproken.
Daarnaast worden ook de eventuele problemen die die maand bij een of meerdere zijn opgetreden uitgebreid aan bod.
Het ultieme samen werken, is het samen maken van een film en deze dan ook voor een zo groot mogelijk publiek vertonen. De promo van de Computerclub Oosterhout die hieronder  te zien is, is hiervan een voorbeeld.
Is uw interesse gewekt? En wilt u meer halen uit uw lidmaatschap van de CCO, dan bent u van harte welkom op de eerste maandag van de volgende maand.
Bent u nog géén lid, meld u zich dan aan bij de CCO en dan bent u ook van harte welkom bij onze videobewerkingsgroep.